Wie zijn wij?

Alides is een belangrijke speler op de mark van vastgoed. Wij staan voor “real ideas in real estate” en als onderdeel van de Gentse Group Maes, is Alides een proactieve full service eigenaar, ontwikkelaar, beheerder en exploitant van een uitgebreide vastgoedportefeuille. Deze vastgoedportefeuille omvat kantoren, woningen, industriële gebouwen, hotels en woon- en zorgcentra.

 

Onze hoofdzetel is gevestigd in Gent, en we richten ons op kantoren, residenties, serviceflats, hotels en industrie in de regio's van Gent, Brussel en Kortrijk. Wij zorgen ervoor dat vastgoed voldoet aan de eisen van de huidige maatschappij.

Missie

Alides is onderdeel van de Gentse familiale Group Maes en wil een proactieve full-service beheerder en ontwikkelaar zijn. We creëren een meerwaarde door continu in te spelen op markttrends en -evoluties en door de risico's zorgvuldig te spreiden.

We definiëren ons product als serviced real estate. Dit omvat:

  1. facility management
  2. betere locaties in grootsteden
  3. vernieuwende architectuur
  4. optimaal en technisch comfort
  5. energieslimme oplossingen

Agentschap

Voor de residentiële vastgoedpijler binnen het patrimonium staat ons eigen agentschap in voor het beheer van de gebouwen.

Visie

Alides optimaliseert de risicospreiding door een focus op vijf vastgoedsectoren: offices, residential, industry, hotel en care. Dit zijn de vijf pijlers waarop de strategie is gebaseerd.

Alides kijkt kritisch naar het klantenbestand en spreidt deze naar aard, aantal en sector. Geografisch richt Alides zich op Gent en Brussel, twee vastgoedmarkten die het goed kent.

Als vastgoedspecialist helpen wij u graag verder indien u bijkomende vragen hebt. 

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.

Vastgoed en beheerder van gebouwen, van hotels tot residenties | Alides Gent